Presa «GALBENA» din Moldova.

In Moldova incep a aparea din ce in ce mai multe portaluri si surse de asa numita PRESA GALBENA. La noi e ca la nimeni daca sincer , toti vreau dezvoltare dar totodata toti condamna daca apare ceva nou , iar eu NORMAL nu sunt deacord. Decat sa citesc sau sa privesc ceva despre Filat sau Plahatniuc eu aleg presa galbena. sincer.
In toate tarile si oriunde in lume sunt mult mai discutate subiectele din presa galbena , asta prinde la TV in reviste sau pe NET … lumea vrea si atunci DE CE NU ? Toti citesc presa galbena dar nu toti sunt cei care TAC , normal trebuie sa iesim cumva in vizorul la toti.
Zilele astea se vorbeste despre «tirfulita moldoveneasca» nu cred ca e necesar sa dau nume , toti o stiu si chiar ea stie . Nu mi-a placut deloc faptul ca a fost nominalizata la CEA MAI SEXY FEMEIE din MD , hai sa fim sinceri … eu sa fi fost printre cele 100 femei m-as simti oarecum ,,, cum adica sa fiu cu ea intr-un TOP ? dar nu-i pe asta.
Totusi ea este cea care a fost cunoscuta de milioane de oameni in toate tarile 😀 cei de la JURNAL i-au luat paremise primii interviu despre ea si despre toate cele intimplate CONTRA unei prime bine meritate . Asa. Ajunge.
Nu e ea prima care a devenit cunoscuta in urma unor conflicte , e chiar ceva normal pe alocuri doar ca astfel de  «vedete» ajung a fi asistente la vreun post TV sau stau undeva intr-o parte rizind din cind in cind. Dar tirfulita noastra nu-i din astea , ea merge mai departe … a inteles ca banii merg si se implica unde poate saraca si cu cine poate . Ramane de vazut ce va face mai departe.
PUNCT.
Sfirsit cu gindurile despre tirfulita , concluzia la care vreau sa ajung e ceea ca toti o stiu pe ea, toti discuta despre ea , toti o condamna si totodata toti citesc orice material aparut nou despre ea. Poftim , PRESA GALBENA.
Majoritatea celor care AU VOCE in tara asta urla pe toate retelele de socializare ca ea E ASA , CA-I ALTFEL … si atunci vreau sa va intreb de ce ii acordati atentie ? Pentru ce ? Demult totul avea sa fie uitat.
Eu sint PRO PRESA GALBENA … si stiu ca si ceilalti care spun ca NU citesc asa ceva , la sigur CITESC. credeti-ma.
Multumesc kankan.md , shok.md si alte portaluri care «spala rufele» . Intr-o tara normala e nevoie de asa ceva , chiar si comentariile rautacioase SUNT NORMALE … iar asta ma bucura. 🙂
Curind vreau sa scriu un articol despre vedetele CONTRA PRESEI GALBENE. Curind.
O zi buna .

Оставьте комментарий